miercuri, 9 iunie 2010

Un ARTIST pe nume Bublé


Cred ca vorbesc in numele mai multor persoane atunci cand spun ca m-am saturat de toate toapele cu aere de dive gen Lady Gaga, Rihanna, de catelul plouat autointitulat Pitbull, dar si de toate melodiile (ale lor si nu numai) infecte, din punctul meu de vedere, difuzate non-stop la posturile de radio, sau pe care se fataie/se rup distinsele prin cluburi.

Tocmai de aceea vreau sa vorbesc despre un ARTIST. Cu siguranta nu veti vedea nici o printesa, dand din sunci pe melodiile sale. Numele sau este Michael Bublé. Nu-ti voi prezenta datele sale biografice, pentru ca de asa ceva se ocupa wikipedia, de exemplu. Vreau doar sa-ti impartasesc gandurile mele fata de acest mare cantaret, pe care mi/ti/ni l-a oferit Canada.

In primul rand, cand spui Michael Bublé, spui eleganta. Si asta pentru ca eleganta este specifica unor timpuri cam cu vreo jumatate de secol in urma, din punct de vedere vestimentar cat si din punct de vedere muzical. Intr-un context modern, Bublé reinvie acele timpuri prin talentul sau, dar si prin bun gust. Talentul sau consta intr-o voce exceptionala, un timbru vocal unic, dar si o prezenta scenica cum rar intralnesti in prezent. Atunci cand intre el si public e o distanta de doar un microfon, Michael Bublé este precum un peste in apa. Transmite celor prezenti o energie, cum nu o face nimeni. Si, cu siguranta, femeile se gandesc la o seara petrecuta cu el, precum un puscarias la ziua eliberarii. Dar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Trebuie doar sa dai play videoclipului.

Un comentariu:

  1. Minunat artist. Iubesc melodia lui : Haven't met you yet,de fapt a fost prima pe care am auzit-o de la el.Și mi-a rămas în inimă.

    RăspundețiȘtergere